Nieuws

Fijne feestdagen en een bruisend 2024 toegewenst!

21 december 2023

 

Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het een mooi moment om terug te blikken naar het afgelopen jaar. Trots kijken we naar onze succesvolle en constructieve samenwerkingen met bestaande én nieuwe opdrachtgevers en ketenpartners. Vol energie en plezier, zetten we onze gezamenlijke reis voort in het nieuwe jaar!

Het bestrijden en voorkomen van armoede was in 2023 en is nog steeds, het centrale thema binnen onze branche en in de landelijke politiek. Dit was zichtbaar tijdens de vele evenementen die we organiseerden, waaronder ons Schuldencongres. Bijeenkomsten als deze vormen voor ons als organisatie een bron van inspiratie en ze motiveren ons om nieuwe stappen te zetten naar het realiseren van duurzaam betaalgedrag. Ook ons wetenschappelijk onderzoek naar duurzaam betaalgedrag in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en de Hogeschool Utrecht heeft belangrijke inzichten opgeleverd die we hebben geïntegreerd in onze communicatieaanpak richting de debiteurklant.

Door de toepassing van AI op, onder andere, onze voorspelmodellen kunnen we de betaalcapaciteit nog nauwkeuriger voorspellen. Hiermee scherpen we onze effectieve incassoaanpak verder aan, waardoor we opdrachtgevers nog meer grip kunnen geven op het incassoproces en debiteurklanten op het oplossen van hun betalingsachterstand.

In 2023 is ons ESG-beleid verder uitgewerkt, met als doel om bij te dragen aan het verminderen van armoede en creëren van een groenere gezondere toekomst. Een van de maatregelen die we daarvoor nemen is het compenseren van onze CO2 uitstoot. Voor onze opdrachtgevers zijn we graag een duurzame partner en daarom planten we symbolisch én letterlijk per relatie een boom over het afgelopen jaar.

Namens het Syncasso team wensen we u fijne feestdagen en een gezond 2024!

Feedback