Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Even voorstellen: Petronella Stockmann | Klantgroepmanager Corporate

Even voorstellen: Petronella Stockmann | Klantgroepmanager Corporate

Petronella StockmannIn de afgelopen 14 jaar heeft Petronella Stockmann een behoorlijk sterk track record opgebouwd in het vak. Zo werkte zij onder andere als Teammanager Ambtelijke zaken, Teammanager Huur, Finance en MKB en als Gerechtsdeurwaarder bij Incassade. In beide functies als Teammanager was Petronella verantwoordelijk voor het samenvoegen en opnieuw vormgeven van de afdelingen.

Na de fusie tussen Incassade en Groenewegen + Partners in 2015 is Petronella gestart als Klantgroepmanager Corporate bij Syncasso. Ook is Petronella nog steeds Gerechtsdeurwaarder.

“In mijn nieuwe functie als Klantgroepmanager Corporate ben ik verantwoordelijk voor alle grote corporate opdrachtgevers (+1000 zaken). Aan mij de taak ervoor te zorgen dat we een optimaal incasso-resultaat behalen voor onze opdrachtgever en voor Syncasso”.

“Dit doe ik door me goed te verdiepen in de klant, regelmatig te sparren en echt de verbinding op te zoeken. Als ik goed op de hoogte ben van de wensen van de klant, kan ik die wensen meenemen in onze interne overleggen met betrekking tot procesoptimalisatie.

“Andersom geldt dat ik ook verantwoordelijk ben voor een vitaal, enthousiast en tevreden team van Incassospecialisten. Vitaliteit is binnen Syncasso een belangrijk thema. Samen met mijn vier Teamleiders besteed ik daar dan ook veel aandacht aan.”

“Het leuke aan deze functie vind ik de diversiteit aan opdrachtgevers en zaken én het contact met de professionals werkzaam bij de opdrachtgever.”

“Mijn doelstelling voor 2016 is het optimaal bedienen van onze opdrachtgever met specialistische teams waarbinnen er een duidelijke focus is op proces, middelen, mens en klant. Ik zoek een ultieme samenwerking met onze opdrachtgever en wil de ultieme dienstverlening kunnen bieden”.