Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Even voorstellen: Henk Dijk | Relatiemanager Klantgroep huur

Even voorstellen: Henk Dijk | Relatiemanager Klantgroep huur

Henk DijkHenk Dijk is sinds mei 2014 werkzaam voor Syncasso. Henk is gepokt en gemazeld in de wereld van de woningcorporaties. Hij heeft bijna 35 jaar ervaring als manager Woonadministratie bij een middelgrote woningcorporatie. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de huuradministratie en eindverantwoordelijk voor de huurincasso.

Zijn drive was een goede balans vinden tussen de maatschappelijke taak van de corporatie en de noodzaak van tijdige huurbetaling. Door processen te verbeteren, gebruik te maken van credit management-software en de inzet van specialisten behaalde hij zijn doelen. Daarnaast vindt hij het belangrijk de tevredenheid van zijn medewerkers te vergroten.

Als Relatiemanager voor de klantgroep Huur van Syncasso zit Henk dagelijks aan tafel met woningcorporaties. Door zijn uitgebreide kennis van de sector (en meer specifiek de huurincasso) is hij een serieuze gesprekspartner. Het is voor hem een uitdaging om samen met een corporatie de dienstverlening verbeteren. Hierbij gebruikt hij zijn netwerk. Zo blijft hij op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Syncasso is voor Henk een organisatie met grote kennis en veel ervaring die werkelijk een partnerschap wil aangaan met de opdrachtgever. Uiteraard moet de schoorsteen roken (We Cash.) maar voorop staat dat er steeds gezocht wordt naar een bevredigende oplossing voor zowel de huurder als de opdrachtgever (We Care.). Henk is onder de indruk van de innovatiekracht het SyncassoLab.