Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Diploma’s ‘Management Organisatie en Leiderschap’

Diploma’s ‘Management Organisatie en Leiderschap’

Twee jaar geleden is de eerste groep Syncasso collega’s gestart met het programma ‘Management Organisatie en Leiderschap’. Voor het programma werden de high potentials binnen Syncasso gescout. Syncasso creëert via het programma een voedingsbodem voor aanstormend talent. Alle vier geslaagden hebben een leidinggevende verantwoordelijkheid gekregen binnen Syncasso. Twee van de vier maken ondertussen onderdeel uit van het Management Team van Syncasso.

De groep is begonnen met 7 kandidaten. Helaas heeft niet iedereen de eindstreep gehaald. De leerweg was soms zwaar en altijd uitdagend. Dat maakt het behaalde resultaat des te mooier. De vier die nu hun diploma hebben behaald hebben laten zien dat je door persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met gezonde ambitie mooie carrièrestappen kan maken.

Drie modules, 25 dagdelen

De drie modules (management, organisatie en leidinggeven) werden opgebouwd volgens een vaste structuur. Theoretiseren, Theorie vertalen naar de praktijk, Doen en Reflecteren. In 25 dagdelen werd onder leiding van experts uit onze eigen organisatie zo de theorie aan de praktijk gekoppeld. Tijdens het programma was er veel personal coaching en mentoring. Als eindtoets moesten de deelnemers een praktijkopdracht succesvol afronden die door het Management Team en het Bestuur werden beoordeeld. Door een goede en intensieve samenwerking is er een sterke band ontstaan tussen het Team en ten goede van geheel Syncasso.

Van harte gefeliciteerd!

De eerste diploma’s voor het behalen van het programma ‘Management Organisatie en Leiderschap’ zijn uitgereikt aan Ernst Alferink, Eddie de Bruin, Marloes Reedeker en Sabine van den Boogaard. Van harte gefeliciteerd!
Diploma MOL