Nieuws

Credit Expo 2023:
Duurzaam betalen vraagt om doorzettings-
vermogen en maatwerk

08 november 2023

 

Het thema van de Credit Expo, Duurzaamheid, kwam mooi samen met Syncasso’s onderzoek naar Duurzaam betalen ‘Een echte oplossing is een duurzame oplossing’ in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en Hogeschool Utrecht. Voor dit onderzoek zijn onder andere debiteurklanten van Achmea ondervraagd. Bezoekers van de beurs kregen een duurzame goodiebag met daarin o.a. een flyer met QR-code om de onderzoeksresultaten te downloaden. Maar alleen als ze de Syncasso zenuwspiraal met een goed resultaat konden afronden! Want duurzaam betalen vraagt om een vaste hand. En doorzettingsvermogen en maatwerk. Het was een leuke manier om elkaar weer te zien en te spreken op de Credit Expo in Den Bosch.

In de ochtend nam onze keynote Marga Hoek, thoughtleader op het gebied van duurzaam ondernemen ons mee op reis in haar wereld als bestsellerauteur van dit onderwerp en met brede ervaring als boardmember van multinationals. Haar voorbeelden over hoe andere bedrijven eerder dealden met organisatiedilemma’s in een wereld waarin duurzaamheid niet meer is weg te denken waren interessant en stemden tot nadenken. Aansluitend was de inmiddels bekende relatielunch.

Vorig jaar mocht Syncasso de VVCM Credit Management Innovatie-award voor onze betaaloplossing ‘Goed geregeld’ in ontvangst nemen. Dit jaar was Sabine van den Boogaard van Syncasso onderdeel van de jury en mocht ze namens de VVCM de Credit Management Innovation Award van 2023 uitreiken aan Experian! De Zuyd Groep won tegelijkertijd het SRCM Duurzaam Credit Management Accent 2023. Beide winnaars van harte gefeliciteerd met deze prijzen!

Een mooi slot van een fijne beursdag waarin we veel mensen uit de branche hebben kunnen spreken. Dank aan de organisatie en graag tot volgend jaar!

Feedback