Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Tijdelijk beperkte bereikbaarheid van kantoor voor de advocatuur

Tijdelijk beperkte bereikbaarheid van kantoor voor de advocatuur

Op donderdag 31 augustus 2017 vanaf 15:00 uur en vrijdag 1 september 2017 is ons kantoor voor de advocatuur niet bereikbaar. Ambtshandelingen die op die dag moeten worden uitgevoerd, kunnen worden uitgevoerd als we ze vooraf hebben ontvangen.

Syncasso en Sjef van der Putten starten in joint venture een nieuw kantoor. Het eerste deurwaarderskantoor van Nederland dat er voor kiest om puur te werken voor de advocaat. Een wendbare startup die ondernemersmentaliteit en passie voor het vak combineert met de landelijke operationele slagkracht van één van de grootste deurwaardersorganisaties van Nederland. In de afgelopen maanden hebben we flinke stappen gezet om onze gezamenlijke droom te realiseren. We hebben getraind met onze collega’s en gewerkt aan een nieuwe huisstijl. Met bevriende advocaten hebben we gestudeerd op de beste teksten voor exploten. Vooral ook hebben we ons kantoor ingericht volgens de wensen van de advocaat. Met een groot onderzoek hebben we één op de tien advocaten van Nederland de vraag kunnen stellen hoe zij de perfecte deurwaarder voor zich zien.

Ons nieuwe kantoor wordt bijna gelanceerd. In de uren dat ons kantoor niet bereikbaar is, schakelen we over op een nieuw ICT-systeem en een nieuwe telefooncentrale. Bij grote spoed kunt u ons bereiken op het noodnummer 088-5151111.

Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen! Wij hebben er zin in.