Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Aandelentransitie Vurich Gerechtsdeurwaarders afgerond

Aandelentransitie Vurich Gerechtsdeurwaarders afgerond

Succesformule maakt snellere overdracht mogelijk

Toen Syncasso eind 2017 samen met mr. Sjef van der Putten in een joint venture Vurich Gerechtsdeurwaarders startte, was dat vanuit de overtuiging dat een gespecialiseerd gerechtsdeurwaarderskantoor dat zich puur op de advocatuur richt het maatwerk kan leveren dat de advocatuur zoekt bij een gerechtsdeurwaardersorganisatie. De ondernemersmentaliteit en passie voor het vak van Sjef gecombineerd met de landelijke operationele slagkracht van Syncasso bleek een succesformule. Vurich is inmiddels een stevige naam in de markt en werkt voor een breed spectrum aan advocaten door het hele land: van toevoeging tot meer dan de helft van de top 50.

Eerder dan voorzien

Aan de basis van de joint venture lag het voornemen dat Vurich zich op termijn naar een overname van het complete aandelenpakket door Sjef van der Putten zou ontwikkelen. Dat die mogelijkheid zich al binnen drie jaar na de oprichting voordoet, is een onverwacht groot succes. Dit is in lijn met de door Syncasso ingezette strategie om zich te concentreren op data-driven creditmanagement en de strategie van Sjef om een ├ęcht nichekantoor voor de advocatuur te vestigen in de top van de markt.

Operationele samenwerking

Deze overdracht van aandelen verandert niets aan de operationele samenwerking van Vurich en Syncasso. Het gerechtsdeurwaardersteam van Syncasso verzorgt in combinatie met centrale planning van de deurwaardersactiviteiten een effici├źnte landelijke dekking voor de Vurich opdrachten. Vurich levert mooie en spannende opdrachten voor ons deurwaardersteam, die ons soms tot diep in de nacht bezighouden, maar altijd mogelijkheden bieden om de daadkracht, creativiteit en professionaliteit van ons deurwaardersteam te demonstreren. Een win/win samenwerking die uitstekend werkt voor beide organisaties.