Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

2017 brengt goed nieuws! Syncasso maakt van advocatuur een speerpunt.

2017 brengt goed nieuws! Syncasso maakt van advocatuur een speerpunt. Sjef van der Putten aangetrokken om dit proces te begeleiden.

Syncasso gaat hard werken om de allerbeste deurwaarder te worden voor de advocatuur. Geen bescheiden ambitie, zult u zeggen. Hoe we dat gaan realiseren? Door onze onverdeelde aandacht en inzet voor onze advocatuur opdrachtgevers. En door informatie in te winnen bij onze advocatuur relaties om samen inhoud te geven aan die ambitie. Want wie weet er nu beter wat een advocaat wil dan de advocaat zelf?

Sjef van der Putten

Sjef is gerechtsdeurwaarder (tgv) en jurist. Beleidsmatig actief voor de beroepsgroep: nog voordat hij de deurwaardersopleiding had afgerond, werd hij gekozen als secretaris van de Ledenraad van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Actief in vele commissies en met diverse publicaties op zijn naam, waaronder het meerjarenbeleidsplan van de KBvG ‘Ik zal handhaven!’.

Exclusief voor de advocatuur

Advocatuur afbeelding
Sjef heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn studententijd heeft hij stages gelopen bij twee grote advocatenkantoren in Amsterdam en Rotterdam. Bij toeval kwam hij in de deurwaarderswereld terecht. Het viel hem op dat de focus van gerechtsdeurwaarders op incasso ligt en in mindere mate bij de advocatuur. Terwijl Sjef juist dat specialisme het interessantst vindt. Daarom heeft hij de afgelopen jaren met bevriende advocaten gewerkt aan een plan voor het eerste deurwaarderskantoor dat zich uitsluitend op de advocatuur richt en daarin excelleert.

Syncasso

Als landelijk opererend kantoor heeft Syncasso altijd warme relaties onderhouden met de advocatuur. Als eerste kantoor van Nederland is een centrale klantgroep exclusief voor de advocatuur ingericht met momenteel 13 medewerkers en een enorme gespecialiseerde ervaring. Onze ambitie gaat heel wat stappen verder: we starten een zelfstandig boetiekkantoor voor de advocatuur, gebruik makend van de operationele slagkracht van één van de grootste deurwaardersorganisaties van Nederland. Volgens ons het beste van twee werelden, met belangrijke voordelen voor onze advocatuur opdrachtgevers.

Sjef van der Putten

Sjef van der Putten

Wesley van den Eijnden

Wesley van den Eijnden