Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De MVO-Wijzer (gebaseerd op de richtlijnen ISO 26000)

Bij Syncasso is MVO-beleid diep verankerd in de organisatie. En de afgelopen jaren hebben we al veel voor elkaar gekregen. Al onze activiteiten worden langs de lat van ISO 26000 gelegd. Zo kunnen we nauwkeurig meten of de verantwoordelijke managers hun doelstellingen halen.

       MVO

Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk?

We voeren bijvoorbeeld een actief beleid om ervoor te zorgen dat de diversiteit van onze medewerkers een goede afspiegeling van de maatschappij vormt. Met meer vrouwen in management posities. Nieuwe auto’s hebben het A- of B-label. In combinatie met ons uniek routesysteem zorgen we zo voor aantoonbare C02-reductie en minimaliseren we onze ecologische voetafdruk.

Corporate Social Responsibility

Om invulling te geven aan onze Care belofte, investeren we in wetenschappelijk onderzoek, ontwikkelen we betere manieren om ‘niet-kunners en bijna niet kunners’ snel te identificeren en vormen we operationele en strategische samenwerkingsverbanden met lokale en nationale schuldhulpverleningsorganisaties, ook op het gebied van vroegsignalering. We werken samen met allerlei (overheids)instellingen en organisaties op het gebied van schuldenproblematiek en armoedebestrijding.

EcoVadis Bronze rating

Syncasso beschikt over de EcoVadis Bronze rating. De EcoVadis methodologie is de kern van het MVO analyse systeem, dat 21 criteria over vier thema’s dekt van Milieu, Eerlijke arbeidspraktijken, ethiek/eerlijke zakelijke praktijken en supply chain. De methodologie is opgebouwd uit internationale MVO normen met inbegrip van de Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact en ISO 26000.

Kwaliteit en certificeringen

Klik HIER voor meer informatie over onze onderstaande certificeringen.

  • ISAE3402 en 3000
  • ISO9001:2015