GRATIS online incasseren voor het MKB!

Test 1  Snel betaald worden én de klant houden

Test 1  100% GRATIS

Test 1  100 % Online

Test 1  Snel, effectief en resultaatgericht

Syncasso MKPay online incasso

Waarom onnodig betalen voor incasseren...

als het ook gratis kan?

Hoe werkt Syncasso MKPay?

Direct incasseren = direct besparen!

Incassobedrag 250,00 (100% voor u)
Rente 10,00 (100% voor u)
Incassokosten 40,00 (100% voor u in de vorm van Incasso Credits)
Totale opbrengst 300,00

100% slimmer incasseren vanaf 0 euro!

MKPay Online Incasso zet de volgende middelen in om uw openstaande facturen te incasseren

E-mail

Met een sommatie e-mail met iDealbetaalmogelijkheid wordt aanspraak gemaakt op het openstaande bedrag.

Sms-berichten

Door sms-berichten in te zetten wijzen wij uw debiteur op zijn verplichting om uw vorderingen snel te betalen.

Telefonisch contact

Onze belcomputer belt met uw debiteuren om ze duidelijk te maken dat er per omgaand betaald moet worden.

U kiest het incassotraject dat het beste bij uw debiteur past.

Basispakket

Als u kiest voor het GRATIS basispakket dan kiest u ervoor om zelf alle acties in het incassotraject te starten, op het moment dat het u het beste uitkomt. Steeds zodra er een nieuwe incassoactie mogelijk is wordt u daarover door ons geïnformeerd. Vervolgens bepaalt u zelf hoe MKPay Online Incasso de volgende stap in het incassoproces voor u uitvoert. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat uw debiteur een e-mail ontvangt. Of u voegt extra incassokracht toe door te kiezen voor een persoonlijk telefonisch gesprek of een persoonlijk bezoek aan uw debiteur van één van onze Money Collectors (alleen mogelijk in Nederland).

Gemakpakket

Als u kiest voor het gemakpakket dan kiest u voor een geautomatiseerd incassoproces. MKPay Online Incasso neemt u met het gemakpakket het werk uit handen. Na het opvoeren van uw vordering gaat automatisch het incassoproces van start. U heeft er geen omkijken meer naar. Telkens na het vervallen van een betalingstermijn wordt automatisch de volgende incassoactie opgestart, zodat de voortgang optimaal is. Uw debiteur wordt per e-mail en per SMS aangemaand.

Een vergelijking van het Basispakket en het Gemakpakket vindt u hier.

Wat zijn Incasso Credits?

Gratis bij elke geslaagde incasso
Kiest u voor MKPay Online Incasso? Dan is de kans groot dat uw vordering snel wordt geïncasseerd en doorgestort naar uw eigen rekening. Maar MKPay Online Incasso biedt u nog meer voordeel. Bij elke geslaagde incasso ontvangt u Incasso Credits over de door uw debiteur betaalde incassokosten. Helemaal gratis!
Sparen voor extra incassokracht
Uw Incasso Credits kunt u gebruiken voor aanvullende incassoactiviteiten. Bijvoorbeeld voor facturen die u speciale aandacht wilt geven. Of die u sneller betaald wilt zien. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zoals een persoonlijk bezoek van één van onze Money Collectors aan uw klant. Of een persoonlijk telefonisch gesprek. Of door uw debiteur met een formeel overhandigd Sommatie Exploot te stimuleren om direct te betalen. Zo krijgt u op een slimme manier nóg meer incassokracht.
Altijd online inzicht in uw saldo
Wilt u weten hoeveel Incasso Credits u heeft gespaard? Dat is met MKPay Online Incasso heel eenvoudig. Als u inlogt op MKPay.nl, ziet u meteen uw actuele Incasso Credits tegoed. Zo heeft u altijd online inzicht in uw saldo; wanneer u maar wilt en 24/7.
Incasso Credits bijkopen met 50% korting
Wilt u aanvullende incassoactiviteiten inzetten? Maar is uw tegoed aan gratis gekregen Incasso Credits niet hoog genoeg? Dan kunt u op MKPay.nl direct extra Incasso Credits aanschaffen. U betaalt dan slechts 50% van de Incasso Credit waarde.
Incasso Credits delen met uw relaties
Kent u een collega-ondernemer die wel wat incassokracht kan gebruiken om onbetaalde rekeningen te innen? En heeft u uw Incasso Credits zelf niet nodig? Zet uw zakenrelatie dan op het spoor van MKPay Online Incasso en geef (een deel van) uw Incasso Credits weg. Op MKPay.nl is dat met één druk op de knop geregeld. Een collegiaal gebaar dat de onderlinge band alleen maar zal versterken!

Hoe werken Incasso Credits?

Word nu lid van ons Klantenpanel!

Deel uw mening, vragen en ideeën over incasseren met ons en andere MKPay gebruikers.
Wij gebruiken dit als inspiratie voor de updates van MKPay. En belonen u voor uw tijd en energie met GRATIS Incasso Credits.

Syncasso MKPay werkt direct!

67.962
Aantal geïncasseerd
€ 16.990.500
Hoofdsom geïncasseerd
36 dagen
Doorlooptijd

Testimonials