Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Midden en kleinbedrijf

Zelf incasseren met Syncasso MKPay!

SyncassoMKPay logo RGB

MKB’ers denken dat incasseren moeilijk en tijdrovend is, dat ze het niet zelf kunnen. Nu is er Syncasso MKPay waarmee u al in twee tot drie minuten kunt starten met incasseren. De gratis online incasso-tool Syncasso MKPay is speciaal voor het MKB ontwikkeld. Samen met MKB’ers als u. Syncasso MKPay bevat alle incasso-acties die u nodig heeft. Meld u aan en u kunt direct aan de slag. Dezelfde dag nog is uw eerste vordering verstuurd.

Syncasso MKPay is 100% online, dus waar en wanneer u maar wilt controleert u de status van uw vorderingen. En 100% volgens de incassoregels, want de experts van Syncasso hebben de tool goedgekeurd.

Meer weten? Kijk gerust even rond op MKPay.nl of download de leaflet.

Klik HIER en start direct met gratis incasseren

 

Het slimme MKB incasseert met Syncasso MKPay!

E-DM MKPay

Zelf uw incasso doen: Makkelijk, gratis en effectief!

 • Gratis voor u; uw debiteur betaalt de wettelijk toegestane kosten
 • Snel incassoresultaat dankzij ruim 25 jaar incasso-ervaring
 • Speciaal ontwikkeld voor MKB-ondernemers; snel, effectief en resultaatgericht
 • Spaar gratis Incasso Credits voor extra incassokracht
 • Naadloze aansluiting op de gerechtelijke incasso van Syncasso Gerechtsdeurwaarders

 

De voordelen van onze bewezen effectieve incassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Makkelijk en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Verhaalscore©

  met verhaalscore brengen wij vooraf voor u in kaart of gerechtelijke incasso loont. Hierdoor neemt het incassorendement op uw portefeuille toe en bespaart u onnodige kosten.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Insolventiecheck

  zowel voor bedrijven als voor consumenten (of natuurlijke personen).

 • Interventiebezoek

  tegen lage kosten een persoonlijk incassobezoek ‘aan de deur’. Dit geeft de debiteur een extra motivatie om de vordering snel te betalen.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Credit Score

  bij de meeste debiteuren kunnen wij aangeven hoe groot de kans is dat de vordering wordt betaald. En op welke media de debiteur het best reageert. Ideale informatie voor effectieve communicatie.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor debiteurklanten en vragen inzake de zaakbehandeling. Correspondentie over dossiers wordt hier niet in behandeling genomen. Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met de inlogcode en het wachtwoord van uw dossier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.