Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

Heeft u vragen over uw dossier? Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met uw inlogcode en wachtwoord. Inloggegevens voor Mijn online dossier kunt u aanvragen met de gegevens die u per brief en/of mail van ons heeft ontvangen. Heeft u deze gegevens niet ontvangen? Vul dan HIER het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u het niet eens met de vordering of heeft u vragen? Neem direct contact op met ons via onderstaand contactformulier, wij nemen dan graag contact met u op. Geef hierbij zo’n volledig mogelijke omschrijving van uw vraag of van de redenen waarom u het niet eens bent met de vordering en voeg eventuele bewijsstukken toe.

Wilt u het dossier volledig betalen, zodat wij het dossier kunnen sluiten? U kunt uw betaling overmaken naar rekening NL48 RABO 0300 1039 99 ten name van Syncasso. Vermeld als kenmerk altijd uw dossiernummer.

Wilt u het dossier in meerdere termijnen betalen? Klik hier om een betalingsregeling aan te vragen.

Syncasso
Postbus 6002
1005 EA  Amsterdam

E-mail: post@syncasso.nl

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

Direct betalen

Veelgestelde vragen

Worden de Kamer van Koophandel kosten voor de Eerste inschrijving door de notaris betaald?

Nee, de notaris zorgt weliswaar voor de inschrijving, maar de kosten voor de eerste inschrijving worden door Kamer van Koophandel apart aan u rekening gebracht.

Waar gaat deze vordering over? Kan ik een kopie factuur ontvangen?

U kunt via het formulier AANVRAGEN (KOPIE) FACTUREN EN AANMANINGEN een kopie van de originele factuur aanvragen.

Waarom ontvang ik een dwangbevel?

U heeft eerder aanmaningen van Kamer van Koophandel ontvangen. Vervolgens sommaties van Syncasso. Omdat u daar niet op heeft gereageerd, is er een dwangbevel aan u betekend. Als u het verschuldigde bedrag inclusief de kosten niet binnen de betalingstermijn voldoet, zullen wij dwangmaatregelen zoals een beslag op uw bankrekening(en) of inkomsten overwegen.

Wat is het verschil tussen een dwangbevel en een dagvaarding?

Kamer van Koophandel mag zelf dwangbevelen uitvaardigen voor haar dienstverlening. In een aantal gevallen is dit niet mogelijk en wordt u (uiteindelijk) gedagvaard als u de vordering(en) van Kamer van Koophandel niet tijdig voldoet. In dat geval bent u ook de griffierechten verschuldigd.

Waarom moet ik € 7,- aanmaningsvergoeding en/of € 11,- kosten dwangbevel betalen?

U bent deze kosten wettelijk verschuldigd aan Kamer van Koophandel ingevolge de Handelsregisterwet.

Kan ik in termijn betalen?

Wanneer u de vordering(en) niet in één keer kunt voldoen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Betalingsachterstanden tot € 100,00 kunt u in maximaal 2 termijnen aflossen. Betalingsachterstanden boven de € 100,00 kunt u in maximaal 6 termijnen aflossen.

Voor het aanvragen van een betaalafspraak moet u uw voorstel indienen via het formulier 'Betalingsregeling treffen'. Klik HIER om naar het formulier te gaan.

Na ontvangst van uw betalingsvoorstel, komen wij hier zo spoedig mogelijk bij u op terug. Wanneer wij akkoord gaan met uw betalingsvoorstel, moet de eerste betaling altijd binnen 3 weken door Syncasso zijn ontvangen.

Hoe kan ik mijn bezwaar maken tegen de vordering?

Wanneer u het niet eens bent met de vordering(en), kunt u dit aangeven in het formulier HEEFT UW VRAGEN OVER UW DOSSIER? Klik HIER om naar het formulier te gaan. Wij verzoeken u alle velden volledig in te vullen en uw bezwaar te voorzien van een duidelijke/volledige onderbouwing met bewijzen.

Wat is het rekeningnummer van Syncasso?

Het rekeningnummer van Syncasso is: NL48 RABO 0300 1039 99

Ik betaal altijd via 'Dossier Online'. Waar kan ik inloggen?

Ga op deze site naar 'debiteurklanten' via het hoofdmenu en kies vervolgens voor 'inloggen'.

Wanneer u niet kunt inloggen, verwijzen wij u naar het formulier 'ik kan niet inloggen'. Klik HIER om naar het formulier te gaan.

Hoe vraag ik een bevestiging op dat het dossier gesloten is?

Had u een betalingsachterstand en heeft u deze inmiddels helemaal betaald? Of is uw dossier om een andere reden gesloten?

U kunt hiervan een bevestiging opvragen dat het dossier is gesloten. Als u daarvoor hier het formulier invult, nemen wij snel contact met u op.

Kan ik een specificatie ontvangen van de vordering?

Heeft u een aanmaning ontvangen en wilt u graag een specificatie van de vordering? Als u daarvoor hier het formulier invult, nemen wij snel contact met u op.

Wat kan ik doen als mijn vraag en antwoord niet tussen deze veelgestelde vragen staat?

Heeft u in de meest gestelde vragen geen antwoord gevonden op uw vraag? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

Heeft u vragen over uw dossier?

Heeft u vragen over uw Kamer van Koophandel dossier? Vul dan hiernaast uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet niet uw dossiernummer te vermelden.

  • Upload hier uw bijlage
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen?  In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

direct betalen

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

samen oplossen

Een betalingsachterstand kan iedereen overkomen. Kunt u niet betalen? Of zijn er redenen waarom u (nog) niet wilt betalen? Wij lossen dit graag samen met u op. Mail naar post@syncasso.nl

Vestigingen

Syncasso is met 5 vestigingen altijd dichtbij. Overal in Nederland. Wilt u weten waar u ons kunt vinden? Voer uw woonplaats in en u vindt onze vestiging bij u in de buurt.

Amsterdam

Overschiestraat 184
1062 XK Amsterdam
route

Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 33-1
6811 JB Arnhem
route

Leeuwarden

Himpenserdyk 7
8939 BZ Leeuwarden
route

Rotterdam

Hoofdweg 82
3067 GH Rotterdam
route

Utrecht (hoofdkantoor)

Euclideslaan 1
3584 BL Utrecht
route

Amsterdam

Overschiestraat 184
1062 XK Amsterdam
route

Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 33-1
6811 JB Arnhem
route

Leeuwarden

Himpenserdyk 7
8939 BZ Leeuwarden
route

Rotterdam

Hoofdweg 82
3067 GH Rotterdam
route

Utrecht (hoofdkantoor)

Euclideslaan 1
3584 BL Utrecht
route