Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Inzage van persoonsgegevens

Inzage van persoonsgegevens

U kunt Syncasso vragen om aan te geven of van u persoonsgegevens worden verwerkt en wanneer dat het geval is, welke persoonsgegevens dat zijn. Wanneer er persoonsgegevens worden verwerkt, zal Syncasso u een kopie verstrekken van deze persoonsgegevens. Dit zal gaan via een beveiligde verbinding, indien dit niet mogelijk is, verstrekt Syncasso u een digitale kopie van de persoonsgegevens.

Onderdeel van ieder verzoek is het vaststellen van uw identiteit. Wij zullen u na het ontvangen van uw verzoek vragen om op 1 van onze vestigingen langs te komen om uw gegevens samen met één van onze medewerkers te verifiëren.

Syncasso zal proberen u binnen 1 maand nadat uw verzoek compleet is ontvangen, te antwoorden. Als dit niet lukt dan kan Syncasso deze termijn verlengen met maximaal 2 maanden.

Syncasso kan gemotiveerd besluiten om de persoonsgegevens niet te verstrekken, niet aan te passen, niet te verwijderen of niet te verwijderen om de rechten of vrijheden van anderen te beschermen. Ook kan Syncasso dit doen als dit nodig is voor de inning van civielrechtelijke vorderingen.

Ik wil inzage in mijn persoonsgegevens