Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Ik kan niet inloggen in Mijn online dossier

Ik kan niet inloggen in Mijn online dossier

Inloggegevens voor Mijn online dossier kunt u aanvragen met de gegevens die u per brief en/of mail van ons heeft ontvangen. Heeft u deze gegevens niet ontvangen dan kunt u het formulier hiernaast invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Via Mijn online dossier heeft u altijd een volledig en actueel overzicht. Hiermee hebt u op elk moment van de dag actueel inzicht in het openstaande saldo van uw dossier. En het biedt u de mogelijkheid om de vordering ineens via iDeal te betalen. Voor uw gemak worden alle betalingskenmerken automatisch ingevuld. Klik hier om in te loggen.

Is betaling ineens voor u onmogelijk, dan kunt u een betalingsvoorstel doen. Betalingen tijdens de behandeling van het dossier zijn zichtbaar via deze online functie. Verder kunt u hier inhoudelijk reageren of vragen stellen over – in uw visie – niet juist verwerkte betalingen. Reacties via internet blijven ook voor u zichtbaar.

Ik kan niet inloggen in Mijn online dossier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.