Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Huursector

Huurincasso is geen wetenschap. Maar wetenschappelijke inzichten leveren wel aantoonbaar meer incassorendement op.

Het aantal mensen met schulden stijgt jaarlijks met 5%. Een groeiend maatschappelijk probleem, waar ook woningcorporaties dagelijks mee te maken hebben. Hoe zorgen we dat onze huurders op tijd betalen? Hoe dringen we het aantal wanbetalers terug? En, nog belangrijker, hoe voorkomen we dat huurders wanbetalers worden? Huurincasso is een specialisme van Syncasso. Wij werken nauw samen met woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland. Door onze kennis van de huursector weten wij precies wat er bij uw corporatie speelt. Bovendien zijn onze incassospecialisten vertrouwd met de vastgoedbeheersystemen die in de branche worden gebruikt.

Huurdergericht incasseren. Dat is de vernieuwende incassoaanpak van Syncasso. Onze ervaring is dat een klantgerichte, proactieve benadering van huurders het beste resultaat oplevert.

Daarom spreken wij niet alle huurders op dezelfde manier aan, met dezelfde brief of hetzelfde belscript. Maar stemmen we onze communicatie af op sociodemografische kenmerken, zoals leeftijd, opleidingsniveau en gezinssamenstelling. Zo persoonlijk en individueel mogelijk. En via het medium (brief, telefoon, sms, e-mail) dat het hoogste scoort. Deze bewezen aanpak, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, verbetert de doorlooptijd met ruim 20% en levert tot bijna 30% meer incassorendement op. Rekent u eens uit hoeveel dat voor uw huurincassoportefeuille extra kan opleveren… Sociodemografische segmentatie legt ook risico’s bloot die in uw eigen huurincassoproces aandacht verdienen. Zodat u bijvoorbeeld tijdig hulp kunt bieden aan uw huurders, door budgetcoaching. Effectief incasseren door te communiceren. Een innovatieve incassoaanpak die zich terugbetaalt. We cash. We care.

De voordelen van onze bewezen effectieve incassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Eenvoudig en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Ontruiming

  dat doen we professioneel. Maar voor het zover is, denken we in oplossingen. Zo gaat de gerechtsdeurwaarder een week voor de ontruiming nog langs om ontruiming te voorkomen.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Syncasso heeft de juiste balans gevonden tussen people, planet en profit.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Huurdergericht incasseren

  door huurders te segmenteren en te benaderen met een persoonlijke boodschap en toon, halen wij meer opbrengst uit uw huurvorderingen.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

 • Procedure onrechtmatige bewoning

  onze gespecialiseerde huurrechtjuristen kunnen helpen uw recht te halen.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Sleperstraject

  huurders die stelselmatig te laat betalen, kosten veel geld. We zorgen er in 90% van de gevallen voor dat ‘slepers’ weer op tijd gaan betalen.

 • ISO 9001-certificering

  een keurmerk voor ons uitstekende kwaliteitsmanagement.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor debiteurklanten en vragen inzake de zaakbehandeling. Correspondentie over dossiers wordt hier niet in behandeling genomen. Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met de inlogcode en het wachtwoord van uw dossier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.