Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Kamer van Koophandel Coronaloket

Op de website van de Kamer van Koophandel vindt u handige en informatie die u verder kan helpen.

Geldfit zakelijk

Geldfit Zakelijk is het kanaal waar zzp’ers/ondernemers in Nederland gratis terecht kunnen voor hulp bij hun financiële situatie.

Corona calculator

Bereken hoe corona-regelingen uw onderneming helpen met de corona calculator van VNO-NCW en MKB-Nederland

Ondersteuning voor ondernemers

Door de Coronacrisis hebben veel ondernemers op dit moment moeite om hun rekeningen te betalen. Loop er niet voor weg, maar neem zo snel mogelijk contact op met ons (en uw andere schuldeisers) om uw probleem te delen. Daarmee voorkomt u dat de kosten oplopen en kunnen we u helpen om een oplossing te vinden die past bij uw situatie.

Kamer van Koophandel Coronaloket

Op de website van de Kamer van Koophandel vindt u handige en betrouwbare informatie die u verder kan helpen. Over bijvoorbeeld protocollen, subsidies, wat u wel en niet mag doen en het evt. stopzetten van uw bedrijf. De pagina heeft een informatiewijzer die u snel naar de antwoorden brengt die u zoekt. Via deze link komt u op het online Coronaloket van de Kamer van Koophandel.

Op de site van de Kamer van Koophandel is via deze link aanvullende informatie te vinden als uw bedrijf in zwaar weer is gekomen door schulden.

Kamer van Koophandel Coronaloket

Geldfit zakelijk

Geldfit Zakelijk is het kanaal waar zzp’ers/ondernemers in Nederland gratis terecht kunnen voor hulp bij hun financiële situatie. Van schuldpreventie tot -hulpverlening. Geldfit Zakelijk is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute.

Ondernemers met financiële problemen worden via Geldfit Zakelijk met de specifieke online test doorgeleid naar gepaste schuldhulp. De schuldhulproute biedt vervolgens zelfhulptoepassingen, een online vraagbaak, coaching van oud- of mede-ondernemers en doorverwijzing naar gemeenteloketten voor ondernemers met financiële problemen. Zo ontvangen ondernemers direct hulp die bij hun eigen situatie past. Via deze link gaat u rechtstreeks naar Geldfit zakelijk.

Geldfit Zakelijk

Corona calculator van VNO-NCW en MKB-Nederland

Bereken hoe corona-regelingen uw onderneming helpen. Krijg inzicht in de steunregelingen van overheden en instellingen met de corona-calculator.

corona-calculator