Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Hulp bij het oplossen van geldproblemen

We helpen u bij het vinden van een oplossing

Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen om uw geldproblemen op te lossen. Online of via een App. Dat kan zelfs anoniem of onder een schuilnaam. Als u liever persoonlijk geholpen wilt worden door een maatje of een schuldhulpverlener, dan kan dat ook. Hieronder vindt u een aantal betrouwbare manieren om uw geldzorgen te delen en er oplossingen voor te vinden.

Als u geldproblemen heeft en er zelf niet meer uitkomt, kunt u het beste beginnen door de test doen op www.geldfit.nl. U krijgt dan gratis een passend advies en tips over welke organisaties bij u in de buurt u kunnen helpen om uw geldzaken weer onder controle te krijgen.

Of ga naar www.wijgaanhetfikksen.nl en download gratis de fikks-app. Dan helpt een buddy u via de app om uw geldproblemen op te lossen.

Via de website www.uitdeschulden.nu kunt u een schuldhulpmaatje aanvragen voor gratis hulp van een deskundige en betrouwbare vrijwilliger. Die zet samen met u alle inkomsten, uitgaven, schulden en betalingsachterstanden op een rij. Daarna gaat u samen aan het werk voor de oplossing. Als u schuldhulpverlening nodig hebt, blijft het maatje u ondersteunen.

Of vraag bij uw gemeente om hulp. Elke gemeente heeft professionele schuldhulpverleners die u helpen om uit de financiele problemen te komen.

U staat er niet alleen voor

Syncasso heeft een team van specialisten voor schuldhulpverleners en bewindvoerders. Als u er zelf niet uitkomt, of niet zo handig bent met apps of computers, helpen zij u op weg.

Stuur een e-mail naar shv@syncasso.nl