Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

inloggen

Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen? Of wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

direct betalen

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

Nieuws

Syncasso deelt graag het laatste nieuws met u. Wilt u weten wat er speelt? Hier vindt u alles wat te maken heeft met ons vakgebied.

Onze incassospecialisten kennen uw branche en uw klanten. En dat betaalt zich terug.

corporates

Syncasso is dé deskundige incassopartner voor het grootbedrijf in heel Nederland. Onze vernieuwende incassoaanpak verhoogt aantoonbaar uw incassoscores.

lees meer

finance

Syncasso is gespecialiseerd in Finance. Onze ervaren incassoprofessionals leveren maatwerk aan hypotheekverstrekkers, verzekeraars, banken en andere financiële dienstverleners.

lees meer

huursector

Een hoger netto incassorendement tot bijna 30%. Kortere doorlooptijden. En minder ontruimingen. Dat zijn de effecten van onze wetenschappelijk onderbouwde huurincasso.

lees meer

advocatuur

Syncasso werkt voor grote en kleine advocatenkantoren. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de advocatuur maken wij ingewikkelde deurwaarderstrajecten tot een succes.

lees meer

midden en kleinbedrijf

Onbetaalde facturen? Onze betrokken gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten verzorgen uw gehele incassotraject en debiteurenbeheer. Met resultaat.

lees meer

Syncasso MKPay

Syncasso MKPay is de gratis online incasso-tool speciaal ontwikkeld voor het MKB. MKB’ers denken dat incasseren moeilijk en tijdrovend is, dat ze het niet zelf kunnen. Nu is er Syncasso MKPay waarmee u al in twee tot drie minuten kunt starten met incasseren.

lees meer

Onze diensten

Effectief incasseren met een bewezen aanpak. Dat is onze meerwaarde.


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Eenvoudig en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Verhaalscore©

  met verhaalscore brengen wij vooraf voor u in kaart of gerechtelijke incasso loont. Hierdoor neemt het incassorendement op uw portefeuille toe en bespaart u onnodige kosten.

 • Educatie

  effectief incasseren is te leren. Syncasso College organiseert seminars, masterclasses en workshops. Zowel op de eigen locatie als in-company.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Huurincasso

  door huurders te segmenteren en te benaderen met een persoonlijke boodschap en toon, halen wij meer opbrengst uit uw huurvorderingen.

 • Interventiebezoek

  tegen lage kosten een persoonlijk incassobezoek ‘aan de deur’. Dit geeft de debiteur een extra motivatie om de vordering snel te betalen.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

Wij zijn Syncasso

Wij onderscheiden ons door onze specifieke aanpak en zijn koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Wij staan bekend om de positieve en motiverende benadering van debiteurklanten die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Wij geloven dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. En dat maken we waar. Hoe? Door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden. En door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. We cash. We care.

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Syncasso en interessante informatie ontvangen over onze dienstverlening? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Nieuws

Syncasso deelt graag het laatste nieuws met u. Wilt u weten wat er speelt? Hier vindt u alles wat te maken heeft met ons vakgebied. Van algemene financiële nieuwsitems tot achtergronden bij ontwikkelingen op het gebied van incasso en debiteurenmanagement.