Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Steven van Belleghem Keynote voor Syncasso op de Credit Expo 2019

Steven van Belleghem Keynote voor Syncasso op de Credit Expo 2019

Steven van Belleghem, expert op het gebied van klantgerichtheid in de digitale wereld. En hij is de keynote spreker voor Syncasso op de Credit Expo op donderdag 7 november 2019 .

Creditmanagement en klantrelaties

Steven heeft vier razend interessante boeken geschreven over veranderende klantrelaties onder invloed van self service, big data, de integratie van de online- en de offline wereld en de impact van investeringen in artificial intelligence, marketing automation en bots om de komende tien jaar klantrelaties te versterken en behouden, ondanks het digitale geweld van Big Tech uit de USA en China.

Diezelfde inzichten en technieken gaan ook creditmanagement de komende jaren ingrijpend veranderen. Debiteuren zijn (ook) klanten, zij het met een betalingsprobleem. Hun ervaringen met creditmanagement wegen net zo zwaar, of misschien nog wel zwaarder, mee in hun beleving van de klantreis om een product of dienst te overwegen, aan te schaffen, te gebruiken en erover te vertellen in hun sociale netwerk. Syncasso deelt die overtuiging met Steven.

Syncasso Steven van Belleghem gevraagd om ons tussen 11.30 en 12.15 uur mee te nemen in de ontwikkelingen die de komende tien jaar onze professionele toekomst gaan bepalen.

Locatie:

Locatie
NBC Congrescentrum – Nieuwegein Utrecht
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Aanmelden:

Wil je de sessie bijwonen van Steven van Belleghem op de Credit Expo op donderdag 7 november 2019? Een collega meenemen mag natuurlijk ook! Meld je hier direct aan.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Heeft u een vraag?

Stuur dan een mail naar communicatie@syncasso.nl