Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Corporates

Uw debiteur is ook uw klant. En die behandelen wij altijd met respect. Zó incasseren betaalt zich terug.

Het grootbedrijf kenmerkt zich van oudsher door operational excellence, efficiency, scherpe concurrentie op tarieven, proces(optimalisatie), modulaire processen en professionaliteit. Maar de tijden zijn veranderd. Vastzittend geld vrijspelen uit het werkkapitaal is belangrijker dan ooit. Zeker nu de banken zeer terughoudend zijn in het verstrekken van financiering. Bij het vergroten van de cashflow speelt een strakker debiteurenbeleid een sleutelrol. Ondersteund door resultaatgericht credit management. Wilt u uw openstaande vorderingen sneller innen? Uw betalingscondities verbeteren? En het risico op wanbetaling verkleinen? Syncasso is dé betrokken incassopartner voor het dynamische grootbedrijf in Nederland.

Credit management is ons vak. En daar blinken we in uit. Onze incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders kennen uw branche en uw klanten. Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderbouwde kennis en methoden weten we precies hoe we debiteuren kunnen verleiden tot betalen. En hoe u meer grip krijgt op uw credit management, zodat u beter kunt inschatten waar kansen en bedreigingen liggen. Onze vernieuwende incassoaanpak leidt aantoonbaar tot hoge incassoscores. Behoud van de klantrelatie staat hierbij voorop. Want uw debiteur is ook uw klant. En die behandelen wij altijd met respect. Dat is de kracht van onze innovatieve manier van incasseren. We cash. We care.

De voordelen van onze bewezen effectieve incassoaanpak


 • Online diensten

  zowel opdrachtgevers als debiteuren hebben 24/7 inzage in lopende dossiers. Ook direct online betalen is mogelijk. Zo is er altijd volledig inzicht en actueel overzicht. Makkelijk en transparant.

 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Verhaalscore©

  met verhaalscore brengen wij vooraf voor u in kaart of gerechtelijke incasso loont. Hierdoor neemt het incassorendement op uw portefeuille toe en bespaart u onnodige kosten.

 • ISO 9001-certificering

  een keurmerk voor ons uitstekende kwaliteitsmanagement.

 • Pre-incasso

  een incassoprocedure is vervelend voor alle partijen. Met onze pre-incassolijn bouwt u een extra stap in, waardoor uw debiteur nog net vóór de incassokosten kan betalen.

 • Insolventiecheck

  zowel voor bedrijven als voor consumenten (of natuurlijke personen).

 • Interventiebezoek

  tegen lage kosten een persoonlijk incassobezoek ‘aan de deur’. Dit geeft de debiteur een extra motivatie om de vordering snel te betalen.

 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Syncasso heeft de juiste balans gevonden tussen people, planet en profit.

 • Full-service incasso

  wij nemen u het hele incassotraject uit handen, van minnelijke (zonder tussenkomst van de rechter) tot gerechtelijke incasso. Syncasso heeft alles in eigen huis, waardoor wij snel kunnen handelen en u kosten bespaart.

 • Credit Score

  bij de meeste debiteuren kunnen wij aangeven hoe groot de kans is dat de vordering wordt betaald. En op welke media de debiteur het best reageert. Ideale informatie voor effectieve communicatie.

 • Schuldbewaking

  vandaag niet kunnen betalen, zegt niets over morgen. Wij bewaken vijf jaar lang of een debiteur inmiddels wel kan betalen.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hiernaast uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor debiteurklanten en vragen inzake de zaakbehandeling. Correspondentie over dossiers wordt hier niet in behandeling genomen. Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met de inlogcode en het wachtwoord van uw dossier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.