Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Hoe gaat Syncasso om met het Corona virus?

Hoe gaat Syncasso om met het Corona virus?

Uit voorzorg om besmetting of verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus te voorkomen bieden we extra contactmogelijkheden aan.

Hieronder bieden we een aantal mogelijkheden voor verschillende situaties. Kies hieruit wat het beste bij uw situatie past.

Chatten via onze website

De meeste vragen kunnen we via onze website beantwoorden. Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met ons chatten. Rechts onderin ziet u een poppetje met daaronder de vraag ‘zullen we chatten’. Als u daarop klikt, krijgt u antwoord van een van onze collega’s. Vergeet hierbij niet uw dossiernummer te communiceren.

Videobellen

Voor een persoonlijk gesprek kunt u ook met ons videobellen. Vul hier uw gegevens in. Wij maken met u een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Persoonlijk contact

Stuur een e-mail naar post@syncasso.nl dan nemen wij contact met u op. Vergeet hierbij niet om uw dossiernummer en telefoonnummer in de e-mail te zetten.

U kunt ook online via Mijn Dossier een bericht achter laten voor uw persoonlijke behandelaar.

Wegwijzer voor ondernemers die financieel worden getroffen door het Coronavirus

Ondernemers worden (ook) financieel getroffen door het Coronavirus. Gelukkig heeft de overheid een pakket noodmaatregelen getroffen om u zoveel mogelijk door deze crisis heen te helpen. De belangrijkste voorzieningen en hoe u daarvan gebruik kunt maken zijn samengevat in bijgaande overzichtelijke Wegwijzer.

Ik kan niet betalen. Door het Corona virus heb ik geen of te weinig inkomsten

Door het Corona virus zitten veel mensen thuis. Ook uw inkomsten kunnen daardoor verminderd zijn, waardoor u niet ineens kunt betalen. Wij denken graag met u mee. U kunt u bij ons een betalingsregeling aanvragen. Dit kan op twee manieren:
Via Mijn Dossier of door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u meer hulp nodig bij het oplossen van uw geldproblemen?

Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen om uw geldproblemen op te lossen.

Ga naar www.syncasso.nl/hulp om te zien welke hulp het beste bij uw situatie past.