Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Kwaliteit en certificeringen

Kwaliteit en certificeringen

ISAE 3402 en 3000

Syncasso is in het bezit van de ISAE 3402 en 3000 verklaring (type I en II). De ISAE-verklaring (International Standard on Assurance Engagements) is een internationale standaard die door opdrachtgevers wordt gevraagd om zeker te stellen dat het proces bij de serviceorganisatie wordt beheerst (betrouwbaar is). Door de ISAE-verklaring kan de opdrachtgever die zekerheid verkrijgen. ISAE is gebaseerd op interne beheersing en risicomanagement. Van Syncasso wordt verwacht dat wij goed zicht hebben in de verschillende risico’s die een juiste uitkomst van de processen in gevaar zouden kunnen brengen. Voor deze risico’s moeten beheersmaatregelen (controls) worden ontworpen. De betrouwbaarheid van de processen en de uitkomsten daarvan zijn dan geborgd door controlemaatregelen.

ISAE-3402-Syncasso  ISAE 3000 Syncasso

.

 

Voor Syncasso zijn ISAE-normen 3402 en 3000 van belang. De 3402 standaard betreft alle processen die direct te maken hebben met de betrouwbaarheid van de financiële verantwoording van een organisatie. ISAE3000 is breder toepasbaar en ziet toe op alle processen die voor de opdrachtgever van belang zijn. Kijk hier voor meer informatie over ISAE.

Assuranceverklaring

De Assuranceverklaring wordt afgegeven door de externe accountant na een intensieve audit van het systeem. Dit gaat in 2 fasen. Voor een type I-verklaring beoordeelt de accountant de opzet en het systeem van controlemaatregelen. Voor een type II verklaring wordt beoordeeld of de controls in de praktijk echt effectief zijn.

De ISAE type II verklaring is de aanzet naar een continu risicomanagementsysteem dat voortdurend getoetst en onderhouden moet worden. Syncasso heeft de overtuiging dat ze door ISAE een betere organisatie is geworden en ervoor zorgt dat we voortdurend zullen verbeteren.

Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit

KBvG

Met de KBvG Normen voor Kwaliteit heeft de beroepsgroep een kwalitatieve standaard neergelegd waarin aandacht is voor het borgen van commerciële kwaliteit van de dienstverlening en voor het voeren van een goede bedrijfsvoering. In de Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit zijn de normen beschreven. Klik HIER om de Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit te bekijken.

ISO 27001:2013 en
ISO 9001.2015 – gecertificeerd

Hoe weet u zeker dat de kwaliteit van onze dienstverlening van het hoogste niveau is? En dat u daadwerkelijk krijgt wat er is beloofd en de informatiebeveiliging goed geregeld is? Onze ISO-certificeringen geven aan dat Syncasso voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en onze systemen voldoen aan alle normeisen voor informatiebeveiliging die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hieraan stelt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrouwbaarheid en betrokkenheid. Die zich richt op continue verbeteringen om zo de klanttevredenheid verder te verhogen. Teamwork en een grote mate van transparantie zorgen ervoor dat u zelf altijd inzicht hebt in de gang van zaken zodat u weet wat er speelt.

ISO 27001:2013

MVO

Bij de keuze van onze incassobenadering, faciliteiten en partners spelen MVO-overwegingen een belangrijke rol. Geen papier zonder FSC-keurmerk. Geen scherm zonder Energy Star Rating. Ons wagenpark rijdt 20% efficiënter dankzij ons Exploten Route Programma. Nieuwe auto’s hebben energielabel A of B. Al onze ICT-systemen zijn virtueel. Dat alles monitoren we met ISO 26000, de nieuwe MVO-norm. Alle managers krijgen MVO-doelen mee voor hun aandachtsgebied én worden op de resultaten beoordeeld. Als partner van MVO Nederland laten we zo dagelijks zien dat ook creditmanagement duurzaam kan zijn.

Klik HIER voor meer informatie over onze MVO certificeringen.