In termijnen betalen

Betalingsregeling aanvragen

Heeft u een openstaande rekening bij Syncasso? Maar kunt u die niet in één keer betalen. Vraag dan hier een betalingsregeling aan.

DD slash MM slash JJJJ

Keuren wij uw aanvraag goed? Dan krijgt u van ons een bevestiging. Keuren  wij uw aanvraag niet goed? Dan vragen wij u een inkomsten- en uitgavenformulier in te vullen en aan ons toe te sturen. Het is belangrijk om volledige en juiste informatie aan ons door te geven, zodat wij een betalingsregeling afspreken die past bij uw persoonlijke situatie. Daarmee zorgen wij ervoor dat u de regeling ook kunt nakomen en u niet meer schulden maakt om bestaande schulden af te lossen. Wij denken graag met u mee over een passende betalingsregeling.

Lees meer over het artikel: Mijn Dossier

Mijn Dossier

U kunt ook een betalingsregeling aanvragen via Mijn Dossier. Ga hiervoor via de onderstaande knop naar Mijn Dossier en log in.

Mijn Dossier
Lees meer over het artikel: Goed Geregeld

Goed Geregeld

Heeft u een wisselend inkomen of kosten die niet iedere maand hetzelfde zijn? Dan kunt u ook een betalingsregeling op maat aanvragen via Goed Geregeld. Met uw toestemming gebruiken we uw bankrekeninginformatie om te bepalen wat een passende betalingsregeling is om uw schuld af te lossen.

Goed Geregeld
Feedback