Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Contact Syncasso Amsterdam B.V.

Contact Syncasso Amsterdam B.V.

Klik HIER om direct te betalen. Heeft u vragen over uw dossier? Ga hiervoor naar mijn online dossier en log in met uw inlogcode en wachtwoord. Inloggegevens voor Mijn online dossier kunt u aanvragen met de gegevens die u per brief en/of mail van ons heeft ontvangen. Heeft u deze gegevens niet ontvangen? Vul dan HIER het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Heeft u van ons een aanmaning ontvangen die naar uw mening niet klopt? Is het vermelde bedrag niet juist? Heeft u de rekening al betaald? Of zijn er andere redenen waarom u (nog) niet wilt betalen? Neem snel contact met ons op via e-mailadres amsterdam@syncasso.nl. Vergeet hierbij niet uw dossiernummer te vermelden. Klik hier om een betalingsregeling te treffen.

Om direct antwoord te krijgen op uw vragen kunt u ook terecht op onze pagina Veelgestelde vragen en antwoorden.

Syncasso Amsterdam B.V.
Postbus 56924
1040 AX  Amsterdam

Telefoonnummer: 0888 – 444 370
E-mail: amsterdam@syncasso.nl

Direct betalen
Het rekeningnummer van Syncasso Amsterdam is:
NL94RABO 0111 6977 43

Schuldhulpverlening

Als u hulp nodig heeft voor het oplossen van problematische betalingsachterstanden, zoek dan contact met de schuldhulpverlening van uw eigen gemeente. Kijk voor meer informatie op de onderstaande websites:

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen over uw dossier? Vul dan hiernaast uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet niet uw dossiernummer te vermelden.

  • Upload hier uw bijlage
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inloggen

Wilt u weten welk bedrag u nog moet betalen?  In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.

direct betalen

Wilt u direct een openstaand bedrag betalen? Wij maken het u gemakkelijk. Met iDEAL is de overboeking snel geregeld. Vertrouwd en veilig. Via uw eigen bank.

samen oplossen

Een betalingsachterstand kan iedereen overkomen. Kunt u niet betalen? Of zijn er redenen waarom u (nog) niet wilt betalen? Wij lossen dit graag samen met u op. Mail naar amsterdam@syncasso.nl