Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Advocatuur

Hoe ingewikkelder het proces, des te groter onze meerwaarde

Syncasso helpt ingewikkelde deurwaarderstrajecten tot een succes te maken. Vanuit onze landelijk verspreide vestigingen doen wij zaken met honderden advocatenkantoren. Grote en kleine. Onze organisatie is er letterlijk op ingericht. Wij hebben gespecialiseerde units om de advocatuur bij te staan. Met het voorbereiden van gecompliceerde beslagen bijvoorbeeld. Wij zorgen voor snelle en tijdige betekening. Overal in Nederland.

Wilt u een losse opdracht verstrekken of heeft u een vraag over een beslag of dossier? Onze klantgroep Advocatuur zit voor u klaar. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0885 – 15 11 10 of per e-mail aan advocaten@syncasso.nl.

Buiten kantoortijden is Syncasso – klantgroep advocatuur te bereiken via ons noodnummer 0884 – 403 112. Dit nummer staat doorgeschakeld naar één van onze gerechtsdeurwaarders. Voor het gebruik van het noodnummer heeft u een toegangscode nodig. De toegangscode kunt u vinden op onze opdrachtbevestiging.

De voordelen van onze bewezen effectieve aanpak


 • Gerechtsdeurwaarders

  onze gerechtsdeurwaarders zijn onafhankelijk en onpartijdig, maatschappelijk betrokken en uw oren en ogen. Dankzij in-company trainingen is hun kennis altijd up-to-date.

 • Spoedlijn

  sommige zaken kunnen niet wachten tot morgen. Via onze nachtdienst service op telefoonnummer
  0884 – 403 112 heeft u 24/7 toegang tot onze landelijke gerechtsdeurwaarderdiensten.

 • Recherche

  Syncasso werkt samen met Interseco Investigations voor het opsporen van de adresgegevens van natuurlijke personen voor eventueel toekomstig regres.

 • Eén loket

  voor het aanleveren van alle stukken met daarachter een landelijke dekking.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of direct een afspraak maken? Vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advocatenlijn

Wilt u een losse opdracht verstrekken of heeft u een vraag over een beslag of dossier? Onze klantgroep Advocatuur zit voor u klaar. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0885 – 15 11 10 of per e-mail aan advocaten@syncasso.nl.

Direct uw ambtelijke stukken aanleveren? Stuur ze naar:

Syncasso
Postbus 6014
1005 EA  Amsterdam

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.