Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Accepteren Meer informatie

Advocatuur

Een nichekantoor. Puur voor de advocaat

In joint venture met mr. Sjef van der Putten is Syncasso een nieuw kantoor gestart. Het eerste deurwaarderskantoor van Nederland dat ervoor kiest om puur te werken voor de advocaat: Vurich. Vurich is ontstaan vanuit een passie voor de advocatuur. Niet gek dus, dat bij het vormgegeven van het kantoor intensief is samengewerkt met bevriende advocaten. De behoeften en wensen van de ambitieuze advocaat zijn in kaart gebracht en als uitgangspunt genomen voor de aanpak en dienstverlening. Vurich spreekt de taal, begrijpt het vak en weet dat er meer uitzonderingen dan regels zijn. Samen met onze advocaten varen we onze eigen koers en gaan we verder waar anderen stoppen. En sluit naadloos aan bij de uitdagingen en dagelijkse praktijk van de moderne advocaat. Vurich is een joint venture met Syncasso – één van de grootste deurwaarderskantoren van het land. Zo combineren we een nichepraktijk met de operationele slagkracht die nodig is om de advocatuur op ieder moment van de dag en waar dan ook in Nederland bij te staan. Ook als dat op tien plekken tegelijkertijd is. Kijk voor meer informatie op Vurich.nl

Contactgegevens

Wilt u met ons samenwerken of heeft u een vraag (ook over lopende dossiers)? Neem contact op met Vurich. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 – 440 3100 of per e-mail balie@vurich.nl.

Direct een opdracht verstrekken: nieuweopdrachten@vurich.nl.

Vurich
Admiraal de Ruijterweg 21
1057 JT  Amsterdam

Postbus 6014
1005 EA  Amsterdam

inloggen

Wilt u weten wat de status is van uw incasso-opdrachten? In uw online dossier vindt u altijd een volledig en actueel overzicht, 24/7.